| Начало | Карта | Условия | Контакт |
Онлайн пътеводител за Хасково
Начало arrow Условия
  • English
  • Bulgarian
Информация
История
Култура
Любопитно
Личности
Забележителности
Снимки
Project
 
Advertisement
Условия за ползване
Условия за ползване на сайта


Всички текстове, снимки, илюстрации и всякаква информация, наричани накратко "информация", които се намират на сайта haskovo-online.com са собственост на Haskovo.info и са обект на закрила от Закона за авторското право и сродните му права. Всички информации са осигурени от екипа на сайта, неговите сътрудници или неговите потребители. Ако за източник на информация е използван друг източник, то той е надлежно указан.

Никой няма право да използва информация от Haskovo Online за комерсиални цели, като за такива се счита всичко, различно от лична употреба, без да цитира източник Haskovo Online. Други медии могат да ползват информация от Haskovo Online само ако съобщят източник Haskovo Online. За електронните издания се изисква поставянето на линк към началната страница на Haskovo Online и/или към конкретната информация.

Сайтът Haskovo Online е създаден, за да предоставя информация и да осигурява занимание на потребители си, като им бъде полезен със своите функционалности. Haskovo Online или авторите в него не могат да бъдат отговорни за евентуални щети, преки или косвени, причинени от ползването на сайта или от публикувана информация от страна на потребителите.

Haskovo Online, Haskovo.info или трети лица могат да записват и четат cookies на Вашия компютър или да ползват web beacon, за да събират информация. Възможно е трети фирми - партньори на Haskovo.info да използват информация (която не включва Вашето име, адрес, имейл адрес или телефонен номер) относно посещенията на потребителите на сайта с цел да показват реклами за стоки и услуги, които може да представляват интерес за потребителите. Ако желаете, можете да забраните записването на cookies на Вашия компютър като промените настройките на системата си.

Haskovo Online има право да отказва достъп на потребител или да премахва съдържание, добавено от потребител, ако той не спазва тези или други публикувани в сайта правила, както и по свое усмотрение. Haskovo Online има право да откаже да публикува предоставена от потребител информация без да е длъжен да представи причина за това.

Всеки има право да рекламира в сайта Haskovo Online срещу заплащане. За тази цел, моля свържете се с нас от формата за контакти. Haskovo Online има право да отказва реклама без да представи причина за това.

Тези условия подлежат на промяна по всяко време без предупреждение. Задължение на потребителите е да следят за промените и да ги спазват. 

Незнайният воин


Парк


Откриването на съда 1943


Зала Дружба

 
Използването на материали от сайта е възможно само при цитиране на източника